Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Koulutus ja harjoittelu sekä evakuointiharjoitukset takaavat oikean toiminnan hätätilanteessa.

Ei ole kahta samanlaista rakennusta eikä kahta samanlaista tilannetta. Asiantuntijamme opastavat ja tarjoavat asianmukaisia evakuointia koskevia ohjeita, sovellamme kaikki juuri Teidän tilanteeseenne. Myös rakennusanalyysi on hyvin tärkeä osa, tarjoamme analyysin täysin maksutta asiakkaillemme.

Evakuointi-asiantuntijamme ovat käytössänne. Autamme sinua tunnistamaan, mitkä välineet sopivat tilanteisiinne / olosuhteisiinne.

Tarjoamme koulutusta ja harjoituksia jotka perustuvat asiantuntijoidemme pitämään koulutukseen. Kaikki koulutus ja harjoittelu on kohdeharjoittelua omassa rakennuksessanne, jolloin henkilökuntanne koulutetaan käyttämään evakuointilaitteita omassa ympäristössään.

Käytännön evakuointiharjoitukset kouluttavat osallistujat käyttämään evakuointilaitteita oikein ja luottamaan niihin. Nämä harjoitukset varmistavat, että evakuoijat saavat evakuoitua ihmiset turvallisesti.

Tarjoamme myös koulutuksia erityisillä kouluttajakursseilla, kursseilla varmistetaan henkilökunnan omien kouluttajien ja turvallisuusvastaavien ammattitaito evakuointilaitteiden käytössä.

Kauttamme voidaan räätälöidä kokonaisvaltainen koulutus myös poistumis, palonsammutus/simulointi ja ensiapukoulutuksiin tarpeidenne mukaan. Kysy rohkeasti lisää!